Nyheter


Påske 2015

Påska er over, og vi var tross alt heldige med været, når vi ser hva som kom etterpå!

Referat fra årsmøtet finner dere her:

Noen øyeblikk fra dagen er foreviget og lagt til i fotoalbumet. Som nevnt blir vi ekstra glade om dere sender oss bilder, tekst og filmsnutter fra opphold på Sela, og det er da viktig at personene som er med har godkjent at det legges på nett. Ekstra viktig at foresatte godkjenner for barn! Stort sett alle bildeformater går bra, men film må vi være litt kresne på: Helst format .mpeg, .mp4 eller .AVI - dette pga. at filene må behandles før de legges ut, og jeg klarer ikke å konvertere alle slags formater til dette! Fint er det også om de har så høy oppløsning som mulig - helst HD. Har du Dropbox, så kan du fint bruke denne og dele via epost til oss, så slipper vi å tenke på at fila blir for stor til å sendes ! En video vi fikk påskeaften kunne dessverre ikke brukes, pga. filformat og lav oppløsning.

Sjekk gjerne innstillingen på kameraet ditt, så kan det være mulig å endre på dette :-)

Om du er Instagrambruker, er det også moro om du tagger bilder med #selafolk, så kan vi vise disse på framsida vår etterhvert.

Liste over rekkefølgen på arrangør av treffet påskeaften er enda ikke kommet til rette, så den vil vi komme tilbake til!

Det jobbes med stoff fra Da og No på Sela, og om du har fakta og historier, gjerne bilder fra Sela i den forbindelse, så send det til oss: post@skammen.net

Ønsker dere en finfin vår!